GRAWEROWANIE W STALI
GRAWEROWANIE W STALI
Na początek wystarczy te dwaj markierze, różnica w grubości linii jak jest wybór to made in japan, germany https://www.google.pl/#newwindow=1&q=kup...edding+780
jak nie wystarczy to ścieżka do sklepu myśliwskiego po niemiecki płyn do naprawy-podfarbowania broni (czarne chemiczne dziadostwo)
. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych na forum
Cześć!
Dawno mnie tu nie było! Poniżej zamieszczam zdjęcia z mojej ostatniej, dużej pracy. Karabin fińskiej firmy tikka, twarda stal jak jasna ch...ra. Większość czasu pracy poświęciłem na ... ostrzenie barzędzi
. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych na forum 
Piękna zabawka. Właściciel teraz będzie szpanował 
Cały karabin miałeś czy tylko elementy grawerowane ?
Cały czas był cały ?. Musisz mieć duży blat roboczy.
Niezłe wyzwanie 
Kawał roboty , szczegulnie przy ostrzeniu rylców
Chyba elementy celownicze można odkręcić, bo grawerowanie ich razem z lufą to niezłe wyzwanie 
(11-13-2016, 08:46 PM)Grotek76 Cześć!
Dawno mnie tu nie było! Poniżej zamieszczam zdjęcia z mojej ostatniej, dużej pracy. Karabin fińskiej firmy tikka, twarda stal jak jasna ch...ra. Większość czasu pracy poświęciłem na ... ostrzenie barzędzi. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych na forum
(11-13-2016, 08:46 PM)Grotek76 Cześć!
Dawno mnie tu nie było! Poniżej zamieszczam zdjęcia z mojej ostatniej, dużej pracy. Karabin fińskiej firmy tikka, twarda stal jak jasna ch...ra. Większość czasu pracy poświęciłem na ... ostrzenie barzędzi. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych znajomych na forum