Olax
|
Ładnie czysto, bez dodatkowych ozdobników. Trochę nie w Twoim stylu, ale razem z mężem zaczynacie koncepcyjnie "ewoluować" Moda na kwiatki już była, teraz czekam na emalie
![]() ![]() ![]() zrób zdjęcie na polu/dworze. Przy białym tle powieś zawieszkę na czymś a kamień ożyje ![]()
07-06-2015, 08:56 AM
(07-06-2015, 08:50 AM)kriss napisał(a): Ładnie czysto, bez dodatkowych ozdobników. Trochę nie w Twoim stylu, ale razem z mężem zaczynacie koncepcyjnie "ewoluować" Moda na kwiatki już była, teraz czekam na emalie Dzięki ![]() Ale ja sie chyba nigdy swojego "stylu" nie dorobiłam ![]() i doszłam do wniosku, że jestem za mało zorganizowana. Obawiam się, że zrobiłabym ze sto próbek kolorów i wszystkie pomieszała w przeciągu paru dni ![]()
07-06-2015, 09:48 AM
@Olax nowych umiejętności nigdy za wiele
![]() ![]() ![]() ![]() emalia podoba mi się od zawsze, ale może Leszek jest jak ta zakaźna choroba i wszyscy zaczynamy na nią chorować ![]()
07-06-2015, 10:44 AM
Bardzo fajna oszczędna w ozdoby (bardzo na +) praca , chociaż może kółeczko inne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec zgryźliwa uwaga że nie wszyscy muszą" paćkać" emalią po wszystkim ![]() ![]() ![]()
07-06-2015, 11:15 AM
Mój mąż też był zdegustowany "zawieszką"
![]() Ale moim zdaniem ozdobą miał być wisior, zawieszki miało nie być widać. Pokazałam mu na łańcuszku i przyznał mi rację. Zresztą nie miał wyjścia ![]()
@Kolorowy widziałeś nie pomalowany samochód
![]() ![]() samo zawieszenie mi leży. Jest OK ![]()
07-06-2015, 11:25 AM
Dzisiaj następny "konkursowy" kamień.
Największy krzemień pasiasty. Ma około 6 cm średnicy. Co prawda nie jestem specjalną wielbicielką krzemieni, ale był taki wielki, że musiałam coś wymyślić ![]()
07-12-2015, 12:12 PM
(07-12-2015, 11:23 AM)olax napisał(a): Dzisiaj następny "konkursowy" kamień. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości