Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zrobić różne świecidełka
Jak zrobić różę ze srebra,stopić i odlać srebro oraz inne.
http://www.tomaszwiercioch.com/?page_id=306
Może nie wszystko dobrze widoczne,ale chętnie odpowiem na pytania.
Odpowiedz
Zacząłem oglądać. Niestety oczy mi się już zamykają i dokończę jutro.
Ale świetny tutorial. Widać jak robisz to krok po kroku. Co prawda może nieco długawy początek, bo widać tylko twoje ręce przez długi czas, ale ogólnie super. Na razie obejrzałem 3 części i podoba mi się. Właśnie dlatego, że jest dokładnie pokazana Twoja praca.
Odpowiedz
Twoja praca jest na prawdę niesamowita, tylko pozazdrościć umiejętności, sama również postaram się spróbować. Masz zamiar dodać jeszcze jakieś filmiki na których pokażesz jakieś ciekawe sztuczki ze świata biżuterii? Uśmiech Uśmiech
Wyjątkowa i kolorowa biżuteria - kolczyki, bransoletki, naszyjniki, pierścionki - wykreuj się na nowo!
Odpowiedz
W niedalekiej przyszłości na pewno nakręcę jeszcze jakieś filmiki,tylko na razie musiałem się wybrać w świat,aby zarobić na brakujące narzędzia.Idea
Na razie mogę służyć tylko radą teoretycznąAniołekPuść oczko
Odpowiedz
zloty68 wydaję mi się że przydałby się tu taki dział gdzie można było by pokazać swoje własnoręczne świecidełka Uśmiech no chyba że taki dział już istnieje a ja go inteligentnie przeoczyłamUśmiech
Odpowiedz
(06-09-2011, 08:23 PM)blanka napisał(a): zloty68 wydaję mi się że przydałby się tu taki dział gdzie można było by pokazać swoje własnoręczne świecidełka Uśmiech no chyba że taki dział już istnieje a ja go inteligentnie przeoczyłamUśmiech

Oczywiście jest taki dział. Puść oczko
Własnoręcznie
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości