jak zrobić łańcuszek ściegiem bizantyjskim
|
10-24-2011, 07:53 PM
Można post usunąć, nawet sama możesz to zrobić (pod postem masz taki "x"), ale zdjęcia nie są aż tak koszmarne.
Poza tym jeżeli chcesz poprawić zdjęcia to możesz ten post później edytować. Na razie przeniosę temat do działu "jak to jest zrobione?", jeżeli koniecznie chcesz aby temat znikną to daj znać. ![]()
10-24-2011, 09:44 PM
Oj tam ,oj tam to nie foty do prospektu Wszyscy chyba wiemy o co chodzi miałbym jednak jedną uwagę bransoletka będzie wyglądać znacznie lepiej gdy ogniwa będziesz przecinała brzeszczotem a nie obcęgami,koszt nie wielki a efekt znaczący.-Nie będzie wrażenia że ogniwa są nie podomykane
10-24-2011, 09:48 PM
super że mi to podsunąłeś mnie to nie podobało. dzięki skorzystam z rady. a post można przesunąć
10-31-2011, 08:15 AM
pozatym dyskomfort bo na bank chaczy sie o bluze sweter ect.do takich splotów konieczne jak namniejsze zapięcie,szfladka na mój gust.tu uplecione a zapięcie dziura po prostu.zabrzurza charmonie splotu
![]()
10-31-2011, 06:18 PM
to są bransoletki za małe pieniądze, które sprzedaję w sklepie ze zdrową żywnością. miedziane pomagają na reumatyzm i takie mi się dobrze sprzedają. gdybym robiła do galerii to co innego , to wtedy masz rację ,a nie zachaczają sprawdzam.
11-01-2011, 09:09 AM
Witam,
Pewnie na początek powinienem się przywitać, bo to pierwszy mój post tutaj. Zainspirowałaś mnie tą bransoletą - do tej pory bawiłem się raczej w skręcanie drutu, albo lutowanie prostych dość form. Dzisiaj rano pobawiłem się stalowym drutem fi 1.5mm i całkiem fajnie to wychodzi. Z jakij grubości miedzi jest bransoleta na zdjęciu? Bo drut stalowy 1.5 nawinięty na ołówek i zapleciony w splot bizantyjski daje efekt - jak na mój gust - zbyt ażurowy. Z resztą wezmę zaraz miedż 2.5 mm, nawinę na ołówek i zobaczę jak to wygląda, a potem 1.5 mm, gwóźdź i tez zobaczymy. Takie poranne wprawki będą. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości