Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Powiedzmy, że mam swój projekt biżuterii w głowie. Dokąd należy pójść kiedy chcemy, by ktoś wyprodukował nam zawieszkę, wyciął/odlał ją, obrobił, ewentualnie pozłocił i wlutował (tak, wlutował jako element nierozłączny) w łańcuszek? Mowa o srebrze. Nie mam tu na myśli pracowni artystycznych. Powiedzmy, że chciałbym zamówić 50 sztuk danego wzoru. Bardzo dziękuję za Waszą pomoc. Warszawa i okolice mile widziane, ale nie jest to konieczność. Byle to był teren PL.
Liczba postów: 1,585
Liczba wątków: 10
Reputacja:
123
"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi" - Antoni Słonimski
Liczba postów: 666
Liczba wątków: 25
Reputacja:
24
Noż uwielbiony przez lud pospolity cactoosie przeca taką ilość mógłbyś sobie do CV wpisać jako twórca sztuki i znawca biżuteri i już by cię wzieli do mennicy na rzeczoznawce
Liczba postów: 1,585
Liczba wątków: 10
Reputacja:
123
Ty nie boooj! Zamieściłem bardzo atrakcyjną ofertę.
"Brak poczucia humoru, nie zawsze jest dowodem powagi" - Antoni Słonimski
Reputacja:
0
Zwróciłem się do was z bardzo konkretnym pytaniem oczekując rzeczowej odpowiedzi. Tymczasem otrzymałem jedną poradę zarejestrowania działalności gospodarczej bez jakiejkolwiek wiedzy o moim zawodzie. Jest też sugestia, że nie chcę należycie płacić za pracę. I potem kilka postów dziwnych żartów. Nie założyłem tego tematu dla żartów i bardzo proszę by nie zaśmiecać tego wątku, jeśli nie chcecie/ nie możecie mi pomóc. Osoby, które wiedzą bardzo proszę o odpowiedź. Jednych i drugich pozdrawiam.
Reputacja:
0
Nic nie wiem o Imenoq, ale mogę wywnioskować z obydwu postów, że jesteś nadęty i masz problemy w komunikacji międzyludzkiej. Podziękuję za twoje usługi.